Op 23 juni werd de 3e werksessie georganiseerd voor de transitie van bedrijventerrein De Huet in Doetinchem. Samen met ondernemers, bedrijfseigenaren, gemeente en waterschap is een voorkeursvariant samengesteld.
Lees meer ...
Op 12 juni 2015 presenteerden wij in een inspirerende werksessie bij de provincie Utrecht het kwaliteitskader voor de noordelijke Lekdijk tussen Amerongen en Schoonhoven aan experts op het gebied van ruimtelijke kwaliteit.
Lees meer ...
 
Op 26 augustus werd de dag van ‘Over de Laak’ georganiseerd in het ICOON-theater in Amersfoort. Dit vormde de start van een interactief ontwerpproces voor het nieuwe groene recreatiegebied in Vathorst Noord.
Lees meer ...
Op 9 juli organiseerden wij op de Hofstede Sterreschans een schetssessie om de mogelijkheden te verkennen voor nieuwe economische dragers op deze prachtige historische buitenplaats aan de oever van de Vecht.
Lees meer ...
 
Op 3 juni hebben wij op het landelijke Symposium Autodelen in het LEF Future Center in Utrecht het ontwerpend onderzoek gepresenteerd dat wij samen met Dialogic hebben verricht naar autodelen en elektrisch rijden.
Lees meer ...
Op 29 mei presenteerden wij de stedenbouwkundige visie Soesterberg Noord aan de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit in Soest. De visie biedt o.a. meer ruimte voor woningbouw op het bedrijventerrein. 
Lees meer...
 
Op 26 mei vond een openbare inloopavond plaats voor de Gebiedsvisie De Bilt-Zuid. De visiekaart werd er gepresenteerd aan de bewoners, bedrijven, organisaties en belanghebbenden uit het gebied.
Lees meer ...
Op 24 maart werden vier modellen voor de Ruïne van Teylingen gepresenteerd aan de Raad. De modellen zijn gebaseerd op ideeën die door bewoners en lokale ondernemers werden ingebracht tijdens de Dag van de Ruïne. 
Lees meer...
 
Terra_Incognita___bureau_voor_stedenbouw_en_landschap___onderzoek.html
Terra_Incognita___bureau_voor_stedenbouw_en_landschap___projecten___overzicht.html
Terra_Incognita___bureau_voor_stedenbouw_en_landschap___ruimte_voor_verandering.html
Terra_Incognita___bureau_voor_stedenbouw_en_landschap___wie_zijn_wij.html

© Terra Incognita | Utrecht | 2015

blog

Op onze blog vindt u meer nieuwsberichten en actualiteiten over Terra Incognita. Wilt u op de hoogte blijven van onze werkzaamheden? Ga dan naar onze weblog: www.terra-i.blogspot.com

Terra Incognita is ook actief op andere sociale media. Nieuwsgierig? Bekijk ons dan op linkedin, facebook of twitter.

Terra_Incognita___bureau_voor_stedenbouw_en_landschap___contact.html