Op 28 mei bezochten wij samen met de projectgroep Wonen op de Vliegbasis Soesterberg twee inspirerende voorbeeldprojecten ‘gebiedsontwikkeling nieuwe stijl’ uit de Nederlandse praktijk: Cronenburgh en Nobelhorst.
Lees meer ...
In opdracht van de gemeente Teylingen ontwikkelen wij samen met de bewoners van Sassenheim en Voorhout een ‘droomvisie’ voor de Roodemolenpolder. Op 22 mei zijn drie visies gepresenteerd en vond een dynamisch debat plaats.
Lees meer...
 
Op 27 juni is op de Landschaps-triënnale Lingezegen 2014 de buitententoonstelling ‘Timescape - a festival of follies’ geopend. Zes teams van landschapsarchitecten ontwerpen, bouwen en tonen hun zelfgemaakte landschapsfollies.
Lees meer...
Op 12 juni organiseerden wij voor de provincie Utrecht een verdiepende workshop over recreatiezones rondom de stad. Terra Incognita ontwikkelde speciaal voor deze dag een interactieve ‘serious game’. 
Lees meer...
 
Op 19 juni bezochten Provinciale Staten van de provincie Utrecht en de gemeenteraden van Zeist en Soest de informatiebijeenkomst over de woningbouwontwikkeling op de Vliegbasis Soesterberg in een shelter op het vliegbasisterrein.
Lees meer...
Voor het Innovatienetwerk onderzoeken wij of samenwerking tussen toeristisch ondernemen en natuurontwikkeling, letterlijk en figuurlijk, tot een verrijking kan leiden van de waardevolle natuurgebieden in Nederland.
Lees meer...
 
Op 8 mei begeleidde Terra Incognita een inpassingssessie over de verbreding van het Lekkanaal, de aanleg van de derde kolk voor de Prinses Beatrixsluis en de realisatie van het bedrijvenpark Het Klooster in Nieuwegein.
Lees meer...
Op 14 april vond de start plaats van de uitvoeringswerkzaamheden aan de klimaatdijk in Streefkerk. Via een livestream verrichtte Minister Melanie Schultz van Haegen de aftrap tijdens het evenement
‘In uitvoering: #nieuwedijk’.
Lees meer...
 
Terra_Incognita___bureau_voor_stedenbouw_en_landschap___onderzoek.html
Terra_Incognita___bureau_voor_stedenbouw_en_landschap___projecten___overzicht.html
Terra_Incognita___bureau_voor_stedenbouw_en_landschap___ruimte_voor_verandering.html
Terra_Incognita___bureau_voor_stedenbouw_en_landschap___wie_zijn_wij.html

© Terra Incognita | Utrecht | 2014

blog

Op onze blog vindt u meer nieuwsberichten en actualiteiten over Terra Incognita. Wilt u op de hoogte blijven van onze werkzaamheden? Ga dan naar onze weblog: www.terra-i.blogspot.com

Terra Incognita is ook actief op andere sociale media. Nieuwsgierig? Bekijk ons dan op linkedin, facebook of twitter.

Terra_Incognita___bureau_voor_stedenbouw_en_landschap___contact.html